понедељак, 5. јун 2017.

Prolecna sezona

Prolece je svima nama po mnogo cemu veoma vazno.Tada se,ne samo priroda budi,vec i mi sami,pocinjemo da cvetamo,da blistamo...I bas kao sto se na drvecu pojavljuju cvetovi isto tako i u nasim srcima se pojavljuje neka nova nada za lepse i bolje sutra.Pored svega toga,prolece je godisne doba romantike i ljubavi,ima li ista lepse od toga!?
Naravno pored svega toga,trebalo bi da mislimo i na nas licni stil,na nase odevne komade,kao i na sminku i celokupnu negu.
Dakle sklonite sve vase debele krznene stvari i krenite u obilazak suknjica,haljinica i ostalih leprsavih stvari.


Kada je rec o prolecnim trendovima 2017 godine, slobodno mozemo, pa bar mi devojke, uzivati u divnim romanticnim haljinicama i bluzama. Leprsave haljine i suknje i bluze sa sirokim rukavom mozemo jos vise ulepsati sarenim, cvetnim dezenima.Roza boja, na moju licnu radost preovladava.
Karakteristicno za ovu sezonu je goli stomak koji je bio veliki trend 90 ih godina,a sad se ponovo vraca.Medjutim, za razliku od 90 ih godina, sada se stomak vidi kroz cipku, sto je opet neki pokazatelj neke romantike.
Ali da ne bi sve bilo u stilu romanticnih devojaka, ove sezone takodje su IN helanke i sportski duksevi, koji su idealni za sport,ali i za odlazak u grad.
Zapravo, ako zelite da pratite trend svetskih dizajnera kombinujte neke cudne kombinacije.Pratite romanticni stil, ali i glam iz 80 ih.Budite sjajne i originalne.
     

I NA KRAJU:UZIVAJTE U DIVNIM SUNCANIM DANIMA!!!
 

Нема коментара:

Постави коментар

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...